|Beveiliging en Surveillance

FB Veiligheidsdiensten staat (garant) voor veiligheid. Veiligheid voor mensen, zowel in uw onderneming als in het openbaar. Wij onderscheiden ons mede door onze manier van werken. Onze professionaliteit en de kennis die wij hebben staan daarom garant voor een hoogwaardig product. Als professionele beveiligers helpen we u graag bij het beveiligen van uw bedrijf, woning of onroerend goed. Voor details kijk snel verder op onze website.

Beveiliging tijdens crematie of uitvaart

FB Veiligheidsdiensten draagt er zorg voor dat u eigendommen tijdens de uitvaart of crematie goed worden bewaakt. Wij kunnen opvallend en onopvallend aanwezig zijn in en rondom u woning, bedrijf of onroerend goed. Door surveillance en observatie houden wij het te bewaken object nauwlettend in de gaten. Tijdens de plechtigheid komt het ook steeds vaker voor dat emoties en onderlinge geschillen zo hoog oplopen dat dit escaleert tijdens deze toch al emotionele uitvaart of crematie. Tijdens de plechtigheid kunnen wij u de nodige beveiliging bieden. U wilt toch op een waardige manier afscheid nemen van u dierbare. FB Veiligheidsdiensten draagt zorg voor beveiliging en veiligheid tijdens dit dierbare afscheid.

Winkelbeveiliging

Onveiligheid en overlast worden steeds vaker genoemd in winkels en in winkelcentra. Deze worden zowel door klanten als door het personeel als een groot dilemma beschouwd. Behalve de overlast is schade en inkomstenderving een groot gevolg van vernielingen en winkeldiefstal. De winkelsurveillanten van
FB Veiligheidsdiensten dragen zorg voor veiligheid en preventie.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Dit is uiteraard zonder verdere verplichtingen.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Dit is uiteraard zonder verdere verplichtingen.