| Recherche voor particulier onderzoek

Bent u op zoek naar een gecertificeerde privédetective, particulier onderzoeker of een erkend recherchebureau? Heeft u te maken met afpersing, diefstal of een stalker? Of een vermoeden dat uw partner overspel pleegt of weigert alimentatie te betalen? Een particulier onderzoek of privé detective van FB Veiligheidsdiensten biedt hulp als particulier onderzoeker.

Het werk van een particulier onderzoeker bestaat onder andere uit het vergaren van informatie en het analyseren van gegevens. De particulier onderzoeker dient zich net als ieder andere burger aan de wet te houden en heeft derhalve geen opsporingsbevoegdheid. daarom is deskundigheid in de uitvoering van het vak essentieel. Professionaliteit en gedegen onderzoek staan hierin voorop. Het behoeft geen waarom dat wij deskundigheid en professionaliteit hoog in op onze kwaliteitenlijst hebben gezet. Deze vakkennis en praktijkervaring van de mensen van FB Veiligheidsdiensten zijn kernkwaliteiten om goed werk te kunnen leveren.

Afpersing

Afpersing, een bijzondere vorm van diefstal met geweld of bedreiging. FB Veiligheidsdiensten helpt met bewijs voor een strafrechtelijke zaak of confrontatie.

Laat angst uw leven niet beheersen
Chantage is een zeer kwalijke zaak en angst kan uw leven gaan beheersen. Daarnaast is er bij chantage een grote kans op schaamte bij het slachtoffer. Waardoor u niet wilt dat de zaak openbaar wordt. FB Veiligheidsdiensten gaat altijd discreet te werk. We verzamelen bewijslast om vervolgens een dossier te kunnen overleggen waarmee u aangifte kunt doen.

Diefstal van goederen

Bent u slachtoffer geworden van diefstal van goederen? FB Veiligheidsdiensten heeft ervaring in opsporing en terughalen van uw eigendom. Diefstal of verduistering komt vaak voor. Het verschil tussen diefstal en verduistering is dat de persoon het goed wat weggenomen wordt al onder zich heeft. Er is dus geen sprake meer van wegnemen van goederen omdat degene al over de goederen kan beschikken.

Uw eigendommen traceren
Als particuliere recherche hebben wij onze sporen verdient op het gebied van recherchewerk en opsporing. Nadat we samen met u de opdracht hebben besproken, gaan we zorgvuldig te werk. Hebt u een vermoeden wie u bestolen heeft? Dan traceren wij snel en vakkundig de dader(s) en sporen uw gestolen goederen op. Met de informatie die wij verzameld hebben kunt u aangifte gaan doen bij de politie of in overleg met u een ander traject kiezen.

Overspel

Twijfelt u aan overspel of vreemdgaan van uw partner? FB Veiligheidsdiensten is gespecialiseerd in onderzoek en discreet verzamelen van bewijs.

Discreet en onopvallend
Overspel en vreemdgaan gebeurt vaak in het geheim. Wanneer u een vermoeden heeft dat uw partner vreemdgaat, wilt u dit zo snel maar mogelijk weten. Daarom gaat FB Veiligheidsdiensten discreet en vakkundig te werk. Door observatie, fotografie en andere technieken verzamelen wij wettelijke bewijslast voor u. Zodat u zeker weet of uw vermoedens kloppen. Wanneer dat het geval is, heeft u de juiste bewijzen om juridische stappen te ondernemen.

Partneralimentatie

Heeft u recht op partneralimentatie? Vermoedt u dat uw ex-partner onterecht alimentatie ontvangt? Of alimentatie ontduikt? FB Veiligheidsdiensten onderzoekt alimentatiefraude voor u.

Onwil of onvermogen
Wanneer u recht heeft op alimentatie, en uw ex weigert dit te betalen kan dit verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door het onvermogen om alimentatie te betalen. Vaker komt het voor uit onwil of rancune.

Door onderzoek te doen naar deze dergelijke kwesties kunnen wij aantonen wanneer het gaat om onwil of onvermogen. Doordat wij brede bewijslast kunnen verzamelen en dit te rapporteren kunnen wij ervoor zorgen dat uw ex-partner alsnog zijn/haar afspraken nakomt.

Stalking

Stalking. Wordt u gestalkt? Wij doen onderzoek en verzamelt bewijslast die u kunt gebruiken voor een aangifte tegen de stalker.

Last van stalker
Stalking is nog niet zo heel lang strafbaar en krijgt pas de laatste jaren meer aandacht. Tegenwoordig komt daar een nieuwe vorm bij: Cyberstalking. Hierbij worden personen via internet lastiggevallen.

Het lastigvallen kan voor slachtoffers nare ervaringen en gevolgen hebben. Zo hebben slachtoffers vaak moeite om nieuwe relaties aan te gaan en mensen te vertrouwen. Ook hebben zij vaak last van een onveilig gevoel en hebben grote kans op spanningen en depressies.

FB Veiligheidsdiensten staat u bij in onderzoek naar bewijslast. Zo achterhalen en stoppen we de dader.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Dit is uiteraard zonder verdere verplichtingen.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Dit is uiteraard zonder verdere verplichtingen.