| Werken bij FB Veiligheidsdiensten als ZZP-er of op Payroll basis

FB Veiligheidsdiensten / FB Security is een beveiligingsbedrijf gevestigd in de stad Groningen. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij leveren verschillende diensten waaronder (flex) beveiliging, calamiteiten inzet, interventie, uitvaartbeveiliging en beveiligd transport. Wij zijn gespecialiseerd in vervoer van personen naar verschillende locaties in Noord Nederland. Dit vervoer geschied vanuit de (semi) gesloten setting, vanuit begeleid wonen of vanuit een open instelling. Tijdens dit vervoer wordt de persoon vergezelt van minimaal 2 personen waarbij er altijd een beveiliger mee gaat.

Voor uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar (ZZP) beveiligers. In het bezit van taxipas/chauffeurspas is een pré

Functie eisen beveiligers:

  • Diploma Beveiligingsmedewerker (ABM) of beveiliger 2;
  • Rijbewijs B;
  • Eigen vervoer van en naar de tewerkstelling;
  • Geldig B of VOL VCA en is een pré;
  • In bezit van BHV.

Voor uitbreiding van ons calamiteitenteam die operationeel is in de Noordelijke provincies zijn we op zoek naar (ZZP) beveiligers voor het draaien van beschikbaarheidsdiensten. Deze beschikbaarheidsdiensten zijn dagelijks en verdeeld in 07.00 uur – 19.00 uur en 19.00 uur – 07.00 uur. Bij een oproep of spoedklus vanuit het calamiteitenteam wordt er van je verwacht dat je binnen het uur ter plaatse bent. De inzet kan variëren van ondersteuning op de locatie, transport van mensen, ziekenhuisbewaking, beveiligingswerkzaamheden en verder alles wat de opdrachtgever verlangt.

Belangrijk is dat je woonachtig bent in de noordelijke provincies! Standplaats is de stad Groningen. Je ontvangt een consignatievergoeding voor je bereikbaarheid. Er wordt een hoge mate van flexibiliteit van je verwacht. Betreft inzet na oproep voor spoedklussen. Voor het vervoer is er een planrooster. Goede verdiensten! Het heeft geen zin te solliciteren voor het calamiteitenteam als je niet binnen het uur operationeel kunt zijn!

Beveiligers met een Justitie, Defensie of Politieachtergrond wordt nadrukkelijk gevraagd te solliciteren. Ervaring in IBT of interventieteams is een grote pré. Bij tewerkstelling dient er een V.O.G te worden aangeleverd.

Reacties graag sturen via de site!