| Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging in uw zaak. Helaas is dit steeds vaker nodig. Maar de kosten van een beveiliger in uw winkel wegen niet op tegen de schade die u lijdt door diefstal waar de meeste ondernemers mee te maken hebben.

Winkelbeveiliging en surveillance

Onveiligheid en overlast worden steeds vaker genoemd in winkels en in winkelcentra. Deze worden zowel door klanten als door het personeel als een groot dilemma beschouwd. Behalve de overlast is schade en inkomstenderving een groot gevolg van vernielingen en winkeldiefstal. De winkelsurveillanten van
FB Veiligheidsdiensten dragen zorg voor veiligheid en preventie.

Onze winkelsurveillanten zijn getraind in observatie en om afwijkend gedrag waar te nemen. Preventie door de aanwezigheid van beveiligers in uw winkel. Daarom is een beveiliger een welkome aanvulling in de strijd tegen diefstal en criminaliteit.

De surveillant is tevens een aanspreekpunt voor het aanwezige publiek en kan eerste hulp verlenen in geval van nood of calamiteiten. Door regelmatig samen te werken met de verschillende hulpdiensten, zowel in oefensituaties als in de praktijk, kan er zeer kordaat worden gewerkt door ruime ervaring en vakbekwaamheid. Dit vindt u terug in de manier van werken en hoe wij van FB Veiligheidsdiensten ons presenteren.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Dit is uiteraard zonder verdere verplichtingen.